Segítünk a kisvállalkozások teljes körű marketing feladataiban! 

Kezdő és régóta működő cégek kommunikációját menedzseljük, hogy szaktudásunkkal feltűnőbb, megbízhatóbb, profibb arculatot építhessenek.

Ha szeretnéd fejleszteni az üzletedet és több bevételt szerezni, jó helyen jársz.
Csapatunk full marketing szolgáltatást nyújt akár stratégiatervezésről, kampánytervezésről piacelemzésről, hirdetéskezelésről vagy tartalom menedzsmentről van szó.


MIBEN KÉRHETED A SZAKMAI SEGÍTSÉGÜNKET?

Social media menedzsment & tartalomgyártás
Ha eddig csak posztolgattál, mi segítünk olyan tartalmak és kampányok gyártásában, amik egymásra épülve támogatják az értékesítést és a célközönséged elhivatottságát az üzleti célodnak megfelelően. Akár komplett közösségi média menedzsmentre és tartalomgyártásra, akár csak alkalmankénti tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal!

PPC hirdetés menedzsment
Időszakos és állandó kampányok beállításában és kezelésében állunk rendelkezésre. Több éves szakmai tapasztalatunk segítségével pontosan tudjuk hogyan kell hatékonyan üzenetet és célközönséget tervezni, a lehető legújabb piaci módszerekkel. Kérj ajánlatot, akár Facebook, Instagram, Google, Youtube vagy Linkedin hirdetésekre! (Megjegyzés, itt erre az ötre lehet ikonokat/logókat tenni hangsúlyosan)

Amit egy átlagos PPC csomagban kapsz tőlünk:

 Optimalizált grafika minden csatornára

 Kreatív szövegírás  

 Egyedi célközönségek létrehozása különböző adatforrások alapján

 Kulcsszó kutatás

 Versenytárs elemzés

 Megkeressük a vállalatod/terméked/szolgáltatásod miben tűnik ki, lesz egy saját üzeneted

 Havi riportok, folyamatos egyezetetés


Növeld a bevételed hirdetéssel!                                              KAPCSOLATFELVÉTEL

 • E-mail marketing
  Az email marketing is fontos része a stratégiának, és egyáltalán nem idejétmúlt. Segítünk figyelemfelkeltő címmel, szöveggel, és látványvilággal megszólítani a már felépített ügyfélkörödet, de a lista felépítésében is számíthatsz ránk. 

 • Youtube menedzsment
  Nem elég jó tartalmakat gyártani, egy sikeres Youtube csatorna olyan szakembert igényel, aki segít neked folyamatosan optimalizálni, ellenőrizni a csatornát és a tartalmakat, figyel a SEO-ra és menedzseli a videókat. Vedd fel a kapcsolatot Youtube specialistánkkal még ma, és napokon belül kapsz egy komplett stratégiát! Segítünk Youtube sztárt csinálni belőled!

 • Full Brandépítés
  Ha még csak most kezdenél az énmárkád vagy az induló vállalkozásod brandépítésébe, akkor hasznos tanácsokkal és eszközökkel tudunk ellátni. Ismerjük a lehetséges buktatókat és a hatékony módszereket. Egyfajta coach-ként fogjuk a kezed, motiválunk és utat mutatunk, hogy neked csak a legfontosabb folyamatokra kelljen koncentrálnod. Ha szeretnél segítségünkkel stratégia és ütemterv szerint haladni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és adunk neked időpontot egy személyes egyeztetésre!

MIÉRT DOLGOZZ VELÜNK?

 • Ismerjük a kis- és középvállalatok problémáit, kihívásait
  Mi is kisvállalkozásként működünk, így saját és a partnereink példáin keresztül pontosan tudjuk mire van szükséged marketing terén, még akkor is, ha te esetleg nem tudod jól megfogalmazni. 

 • Empatikus, ügyfélközpontú együttműködésre számíthatsz
  Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így szívünkön viseljük az összes folyamatot. Nálunk nem fogod kínosan érezni magad, ha változtatni, finomítani szeretnél valamin, és akkor sem, ha alapvető kérdéseid vannak a kampánnyal kapcsolatban.

 • Mindig rendelkezésedre állunk
  Hogy megőrizzük az exkluzivitásunkat, nem vállalunk ügyfeleket tömegével. Szeretnénk, ha minden projekt ugyanakkora figyelmet kapna, így SOS helyzetben is képesek vagyunk megoldani a problémákat. Mi nem csak elvégezzük a feladatokat, hanem üzleti coach-ként tekintünk magunkra.

 • Beleférünk egy kisvállalkozás költségkeretébe is
  Nálunk nem kell aggódni a költségek miatt: a piachoz képest baráti áron működünk, nincsenek rejtett pluszköltségeink, és minden számlázás a partner kérése szerint történik: lehetőség van havi fix, és órabéres elszámolásra is. 

 • Folyamatosan optimalizálunk és fejlődünk
  Mi soha nem hagyjuk csak állni a kampányokat, napi szinten figyeljük az adatelemzéseket és úgy alakítjuk a beállításokat, hogy azok a legtöbb bevételt hozzák cégednek. 

 • Proaktívak vagyunk
  Tudjuk, hogy sok dolgod van, és megértjük, hogy azt szeretnéd minden olajozottan működjön. Folyamatos informálással, riportokkal és elemzésekkel tájékoztatunk a folyamatokról, hogy neked csak hátra kelljen dőlnöd!

2015 óta Hivatalos google partnerek vagyunk!

Mit jelent ez?
A google saját oktatásán vettünk részt, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.
Minden évben több vizsgát kell teljesítenünk és további követelményeket is állít a Google minden partnerével szemben.  Ezáltal olyan információkhoz jutunk hozzá, amit nem osztanak meg mindenkivel.

Odoo • Szöveg és kép
45
Ügyfél
188M
Megnézett videó
2500
post
1,8M
követő

referenciák

Odoo - Sample 1 for three columns

DALFUTÁR


A kereskedelmi televíziózás után Hajós András műsora, a Dalfutár saját Youtube csatornán működik tovább. Az epizódok bepillantást nyújtanak a popszakma háttérvilágába és a zenészek együttműködésébe, a mi feladatunk a sorozat népszerűsítése.

Odoo - Sample 1 for three columns

FACE TEAM HUNGARY

  

A Face Team Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges showelemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart, világszerte ismertek fellépéseikről és őrült videóikról. Youtube menedzsmentben és online hirdetésekben segítünk nekik.


Odoo - Sample 1 for three columns

MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG


A Magyar Diáksport Szövetség hivatalos YouTube csatornáját optimalizáljuk és kezeljük, ahol a látogatók többek között diákolimpiai versenyeket, közvetítéseket nézhetnek.

Odoo - Sample 1 for three columns

MEGLEPKÉK


A Meglepkék megszervez mindent, ami élmény: Extrém sportok, veszélyes mutatványok, érdekes élmények, kalandos kiruccanások, romantikus és látványos programok. Youtube csatornájuk menedzselésével foglalkozunk.


PartnereinkKraftwork. A reklámmanufaktúra.

 EvolVtube. Youtube management

 

Bízd ránk vállalatod marketingjét!

Dolgozzunk együtt!